Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2015 » Balandžio » 3

Šokiruojantys nekaltybės praradimo būdai

Nekaltybės praradimas – vienas iš svarbiausių momentų kiekvieno asmens gyvenime, ypač moters. Kai kuriuose pasaulio kampeliuose dailiosios lyties atstovėms tenka ištverti labai nemalonius nekaltybės praradimo ritualus. Tad kaip gi tampama moterimis įvairiose šalyse ir žemynuose?

Papua Naujoji Gvinėja

Papua Naujojoje Gvinėjoje egzistuoja viena gentis, kurioje jau daugelį šimtmečių laikomasi įsitikinimo, kad nekaltybė mergaitėms turi būti atimta, kai joms yra vos 6-8 metai.

Tad sulaukusios šešerių, mergaitės privalo vaikščioti gatvėmis nuogos, kad berniukams ir suaugusiems vyrams žadintų geismą. Užsiimti seksu su mažamete mergaite gali bet kuris stipriosios lyties atstovas nuo 10 iki 70 metų amžiaus.

Papua Naujosios Gvinėjos merginaSekso ištroškęs veikėjas prieš lytinį aktą turi susipažinti su mergaitės tėvais, kad šie patvirtintų, jog jų duktė yra nekalta. Jei taip, tuomet galima atlikti mergystės atėmimo ritualą.

Verta pažymėti, kad jei mergaitė praranda nekaltybę būdama 6 metų, tai, kai sulaukia 8-erių, su ja seksu gali užsiiminėti visi vyrai, kurie to nori. Ir nei mergaitė, nei jos tėvai negali užkirsti tam kelio.

Ir su mylimuoju toje gentyje mergina seksu gali užsiiminėti kiek nori, tačiau vakarieniauti kartu jiems draudžiama tol, kol nėra sudaryta oficiali santuoka.

Okeanija

Jei vaikinas ir mergina neabejoja savo jausmais vienas kitam ir nori kuo greičiau savo likimus sujungti santuokos įžadais, tuomet būsimoji nuotaka turi praeiti vieną sunkų išbandymą.

Būtina pabrėžti, kad Okeanijoje nepriimtina turėti lytinių santykių iki santuokos. Likus kelioms dienoms iki vestuvių, jaunikis į svečius pasikviečia 3-5 artimiausius savo draugus ir perduoda jų žiniai savo mylimąją.

Draugai ir nuotaka išvyksta už kaimo ribų. Ten vaikinai paeiliui užsiiminėja seksu su draugo mergina. Grįžę namo draugai jaunikiui detaliai papasakoja, kaip jiems sekėsi seksualiai santykiauti su jo išrinktąja – patiko ar ne. Taip pat turi būti atvežta kruvina paklodė, kaip įrodymas, kad mergina iš tiesų buvo nekalta.

Išklausęs savo geriausių draugų pasakojimų, jaunikis turi nuspręsti, ar nori jis vesti tą merginą. Jei taip, tai netrukus atšokamos vestuvės. Tačiau, jeigu vaikinas priima neigiamą sprendimą, jam yra leidžiama toliau ieškoti savo antrosios pusės. Išniekintos ir prieš vestuves atstumtos merginos laukia kaimynų ir giminių patyčios.

Tokiai merginai yra lemta likusį gyvenimą praleisti vienatvėje, nes nė vienas save gerbiantis vaikinas neves tos, kuri jau yra praradusi nekaltybę.

Sumatra

Kai kuriuose salos kaimuose iki šiol egzistuoja paprotys, skelbiantis, jog atimti mergaitei nekaltybę gali tik jos tėvas ir kiti stipriosios lyties giminaičiai. Vos tik merginai sueina 17 metų, ji sudalyvauti nekaltybės praradimo apeigose, nes kitaip jos niekas nenorės vesti.

Paskirtą apeigų dieną į svečius atvyksta būrys giminių. Merginos tėvas ir kiti suaugę vyrai sutartu laiku įžengia į jaunos gražuolės miegamąjį.

Kai ritualas yra baigiamas, visi ima triukšmingai švęsti, juk viena moterimi pasaulyje tapo daugiau.

Tibetas

Tibete vis dar gyva tradicija, pagal kurią vyras privalo vesti nekaltą mergaitę ir išsaugoti jos nekaltybę iki tos dienos, kol koks nors pašalinis vyras neišreikš noro su ja permiegoti. Tai gali būti vyro draugas ar visiškai svetimas praeivis. Ritualo esmė ta, kad prašalaitis tiesiog ateina į sutuoktinių namus ir paprašo vyro, kad šis leistų pasimylėti su jo žmona.

Tibeto merginaJei atsakymas būna teigiamas, nepažįstamasis moterį „pasiskolina“ kelioms dienoms. Į namus moteris privalo grįžti nėščia. Tik po to, kai pagimdo vaiką nuo nepažįstamojo, ji turi teisę padovanoti vaikų ir savo vyrui.

Svetimą vaiką moters sutuoktinis augina kaip nuosavą, nes jis simbolizuoja tai, kad jo žmona patraukli ne tik jam, bet ir kitiems. Tai buvo pasididžiavimo priežastis. Tokius vyrus gerbia visuomenėje ir niekas neturi teisės pasakyti ką nors blogo nei apie jį, nei apie jo žmoną.

Yra buvę situacijų, kai praeidavo daugiau nei 5 metai nuo vestuvių dienos, o prie sutuoktinių namų slenksčio taip ir nepasirodydavo svetimas praeivis, kuris būtų norėjęs pasimylėti su šeimininko žmona. Tuomet vyras imdavo gėdytis savo žmonos, visur vaikščioti vienas. Negeidžiama žmona – didžiausia šeimos gėda.

Japonija

Prieš keletą šimtų metų, daugelis japonų mergaičių svajojo tapti geišomis, nes būdavo garantuotas sotus pragyvenimas. Geišos dėl nieko neturėjo rūpesčių, joms nieko netrūko, jas visi gerbė ir žavėjosi. Tačiau prieš pradedamos savo „karjerą“, jaunos merginos turėjo prarasti nekaltybę.

Nekaltybės atėmimo apeigų esmė buvo ta, kad geiša savo nekaltybę pateikdavo pardavimui. Tas, kuris pasiūlydavo didžiausią sumą pinigų, turėjo teisę su mergina praleisti naktį. Ši akcija būdavo naudinga geišoms, nes jos turėjo progą susipažinti su potencialiais klientais, pabendrauti su jais, sudominti juos ir užburti. Pinigai, gauti už nekaltybės paaukojimą, geišai galėjo pasitarnauti kaip startinis kapitalas pradedant savo veiklą.

Saudo Arabija

Saudo Arabijoje egzistuoja tradicija, kuomet mergaitei nekaltybė atimama per jos vestuves. Jaunikis tai turi padaryti viešai, kad visi svečiai pamatytų, kad jo nauja žmona tampa moterimi nuo jo paties rankų (tiesiogine prasme).

Jaunikis turi savo rodomąjį pirštą apvynioti baltu audiniu, jį įkišti į nuotakos makštį ir perplėšti mergystės plėvę. Po to jaunikis išdidžiai visiems parodo kraujuotą audinį. Be tokio ritualo vestuvių ceremonija negali vykti.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.lrytas.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:18 Receptai – Patiekalai Žiedinių kopūstų apkepas
Skanaus žiedinių kopūstų apkepo receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:37 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė.

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mažakraujystė liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės, receptai nuo mažakraujystės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netr...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau