Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2017 » Rugsėjo » 6

Apgamų reikšmė ant jūsų kūno

Vienas įdomiausių būrimų – tai ateities spėjimas pagal apgamų vietą ant žmogaus kūno. Kuo apgamas didesnis, tuo ryškesnė jo simbolizuojama ypatybė. Apvalus apgamas reiškia gėrį, pailgas – sėkmę, o jeigu kampuota – gėrį ir blogį. Kuo aitresnė jo spalva, tuo ryškesnė ypatybė, kurią jis simbolizuoja.

Apgamų reikšmė ant jūsų kūno

XV a. apgamai buvo laikomi velnio žymėmis. Toms moterims, kurių kūnai būdavo paženklinti apgamu, grėsdavo sudeginimas ant laužo. O štai XVIII a. buvo labai populiari nuomonė, kad Veneros veidą puošė apgamas. Todėl nenuostabu, jog dailiosios lyties atstovės, kurioms meilės deivė pagailėdavo savo žymelės, klijuodavosi dirbtinius apgamus.

Apgamai ant MOTERS kūno

Antakiai: jei apgamas yra ant dešinio antakio, laukia ankstyva ir laiminga santuoka, jei ant kairiojo – atvirkščiai.

Akys: dėmelė akies kraštelyje byloja apie ramų ir santūrų charakterį.

Skruostai: ant dešinio skruosto apgamas išduoda audringos meilės patirtį, o ant kairiojo – kelyje į sėkmę jūsų laukia gausybė nemalonumų.

Nosis: kad ir ką nuspręsite gyvenime, sėkmė visuomet bus greta jūsų.

Lūpos: lūpas puošiantis apgamas išduoda, kad esate linksmo charakterio. Jūs jausminga, nesate abejinga prabangai ir nemėgstate ant savo pečių nešti papildomos atsakomybės naštą. Rusva žymelė ant viršutinės lūpos – dievinate būti dėmesio centre, o štai po lūpomis esantis apgamas sufleruoja, kad meilėje mėgstate sutelkti dėmesį tik į savo emocijas.

Krūtinė: jei apgamas dešinėje krūtinės pusėje, vadinasi, jūs – kraštutinumų mėgėja, o jūsų gyvenimas – tai lyg amerikietiškieji kalneliai: staigūs pakilimai ir nuopuoliai jums įprasta. Žymė kairėje pusėje rodo dosnumą ir kiek lengvabūdišką charakterį.

Liemuo: štai ant šios kūno vietos esantis apgamas sufleruoja, kad jums nusimato (o gal jau ir esate?) daugiavaikės mamos likimas. Kuo apgamas didesnis, tuo daugiau atžalų susilauksite.

Pečiai: jus visąlaik lydi ir lydės sėkmė. Apgamas ant kairiojo peties išduoda, kad jus nuolat vargina finansinės problemos.

Riešas: stulbinama karjera, laimė ir turtas.

Rankos: turite Dievo dovaną, kuri jums atneš sėkmę ir laimę.

Delnai: nepriklausomybė, darbštumas, energija – stipriosios jūsų asmenybės pusės.

Apgamai ant VYRO kūno

Kakta: dešinėje kaktos pusėje esantis apgamas byloja laimę, per vidurį – laimingą meilę.

Ausys: apgamas ant ausies – jūsų nevargina rūpesčiai.

Kaklas: jei ši žymelė ant šono, vadinasi, jūsų laukia nelengvas gyvenimo kelias. Na, o jei apgamas priekyje, prieš jūsų akis – svaiginama karjera.

Smakras: šią veido dalį puošiantis apgamas sufleruoja, kad esate ypač gerbiamas žmonių.

Žandikaulis: susirūpinkite! Ant žandikaulio esantis apgamas įspėja apie prastą jūsų sveikatos būklę arba, jei jis yra ant kairės žandikaulio pusės, blogą gyvenimo būdą.

Pečiai: nors jūsų gyvenimas bus kupinas sunkumų, nenustosite dirbti ir dėti pastangų.

Šonkauliai: apgamas, esantis kairėje pusėje, rodo, kad jūs – neryžtinga asmenybė, o kairiojoje – nepasitikite savimi, tačiau šį savo kompleksą užmaskuojate puikiu humoro jausmu.

Nugara: esate atviras ir sąžiningas vyras, tačiau retkarčiais mėgstate pabambėti.

Kojos: ant šios kūno dalies apgamas išduoda jūsų nepasikliovimą savo jėgomis ir neryžtą.

Sėdmenys: polinkis į nuolaidumą ir dykinėjimą.

Lytiniai organai: šioje intymioje vietoje esantis apgamas sufleruoja, kad toks esate yra kilnaus, atviro ir sąžiningo būdo. Greičiausiai jūs galantiškas žmogus su nepriekaištingomis manieromis, be to, esate meilės, o ne sekso gerbėjas. Jūsų santuoka bus apgaubta sėkmės skraiste ir, nors niekada nesimėgausite dideliais turtais, gyvenime jums nieko nestigs.

Kirkšnys: apgamas dešinėje – tai gero gyvenimo požymis, tačiau visuomet jus lydės kokios nors ligos. Kairėje kirkšnies pusėje esanti žymelė byloja ligas ir prastą materialinę padėtį.

Pėdos: jei abi vyro pėdos paženklintos apgamais, vadinasi, jis dievina keliones, jei ji tik dešinėje pusėje – žmogaus svajonėms nelemta išsipildyti, jei kairėje – iš kitų tarpo jis išsiskiria šmaikštumu ir svajingumu.

Šaltinis: Ji24.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

20.06.2019 laikas 06:02 Receptai – Patiekalai Baklažanai su česnaku

Baklažanai ne visada gali būti skanūs, net galima pasakyti, kad jie tik mėgėjams. Tačiau viskas slypi teisingame jų paruošime. Mes skubame pasidalyti su jumis tokios įdomios daržovės paruošimo receptu, kad ji gali būti tokia sk...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau