- 31.12.2017
- 0.0 Reitingas
- 2285 Peržiūros
- Komentarai
Veiksmingiausias būdas, kaip pratęsti avokado šviežumą ir brandumą!
Avokadas - tai iš tikro turtingas maistinėmis medžiagomis produktas, kuriame yra 20 mineralinių medžiagų ir vitaminų, įskaitant vitaminą E, vitaminą B, kalio, skaidulų, folio rūgšties ir sveikų riebalų.
Avokadas turi beta-sitosterolio, kuris gali palaikyti sveiką cholesterolio kiekį kraujyje.
Avokadas, puikiai tinka pagerinti regėjimą. Jame yra liuteino ir zaechantino, kurie padeda sumažinti su amžiumi susijusią geltonosios dėmės degeneraciją.
Avokanuose yra vitamino K, kuris padeda sumažinti kalcio išsiskyrimą šlapime ir didinti jo absorbcija, taip prisidedant prie kaulų sveikatos.
Dėl didelio fitocheminių medžiagų kiekio avokadai gali slopinti vėžių ląstelių augimą ir veiksmingas jas naikinti.
Reguliarus avokadų vartojimas gali sumažinti persileidimų riziką.
Avokadai yra puikus folatų šaltinis, kuris gali sumažinti depresijos riziką.
Avokaduose yra saponinų, kurie palengvina turint kelio sąnario osteoartrito simptomus.
Kaip matote, avokadas suteikia mums daug naudos. Tačiau yra viena problema. Jie linkę greitai tamsėti ir gesti. Galbūt bandėte įvairius būdus, kaip pagerinti jų stovį, tačiau nė vienas nebuvo sėkmingas?
Nereikia nerimauti, yra veiksmingas būdas, kaip pratęsti avokadų prinokimo laikotarpį ir išlaikyti juos tvirtus ir spalvą.
Įpilkite 1 litrą vandens hermetišką indą, talpą ir įdėkite avokado perpjautas puseles nukreipdami į apačią.
Uždarykite dangtį ir laikykite konteinerį šaldytuve. Tokiu būdu, jūsų avokadas bus žalias iki 3 dienų.
Taip pat šį triuką galite naudoti, kai jūs pasigaminote gvakamolę (GUACAMOLE), pastą. Tiesiog įdėkite gvakamolę į hermetišką konteinerį, indą ir išspauskite oro burbuliukus. Tada užpilkite šiltu vandeniu. Uždarykite dangtį ir padėkite į šaldytuvą, laikymas iki 3 dienų. Prieš vartodami nusausinkite ir gerai suplakite.
Būtini (GUACAMOLE) ingredientai:
- 2 prinokę avokadai;
- 1-2 skilteles česnako;
- ¼ puodelio šviežios kalendros, supjaustyta;
- 1 Laimo;
- ¼ puodelio vyšninių pomidorų, supjaustytų į kubelius;
- ½ šaukštelio jūros druskos;
- ¼ puodelio raudono svogūno, supjaustytos;
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus;
- ½ raudonos aitrios paprikos.
Paruošimas:
Naudokite rankinį maišytuvą arba virtuvinį kombainą, kad galėtumėte pasigaminti avokado tyrę. Įdėkite česnako, Laimo ir kalendros. Tada sudėkite kitus ingredientus ir gerai sumaišykite.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau