Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Liaudies medicina, Sveikata » 2017 » Gruodžio » 31

Triukas, kaip apsaugoti avokadą nuo tamsėjimo, labai paprastas!

Veiksmingiausias būdas, kaip pratęsti avokado šviežumą ir brandumą!

#avokadas, #avokadai, #guacamole, #sveika_mityba

Avokadas - tai iš tikro turtingas maistinėmis medžiagomis produktas, kuriame yra 20 mineralinių medžiagų ir vitaminų, įskaitant vitaminą E, vitaminą B, kalio, skaidulų, folio rūgšties ir sveikų riebalų.

Avokadas turi beta-sitosterolio, kuris gali palaikyti sveiką cholesterolio kiekį kraujyje.

Avokadas, puikiai tinka pagerinti regėjimą. Jame yra liuteino ir zaechantino, kurie padeda sumažinti su amžiumi susijusią geltonosios dėmės degeneraciją.

Avokanuose yra vitamino K, kuris padeda sumažinti kalcio išsiskyrimą šlapime ir didinti jo absorbcija, taip prisidedant prie kaulų sveikatos.

Dėl didelio fitocheminių medžiagų kiekio avokadai gali slopinti vėžių ląstelių augimą ir veiksmingas jas naikinti.

Reguliarus avokadų vartojimas gali sumažinti persileidimų riziką.

Avokadai yra puikus folatų šaltinis, kuris gali sumažinti depresijos riziką.

Avokaduose yra saponinų, kurie palengvina turint kelio sąnario osteoartrito simptomus.

Kaip matote, avokadas suteikia mums daug naudos. Tačiau yra viena problema. Jie linkę greitai tamsėti ir gesti. Galbūt bandėte įvairius būdus, kaip pagerinti jų stovį, tačiau nė vienas nebuvo sėkmingas?

Nereikia nerimauti, yra veiksmingas būdas, kaip pratęsti avokadų prinokimo laikotarpį ir išlaikyti juos tvirtus ir spalvą.

Įpilkite 1 litrą vandens hermetišką indą, talpą ir įdėkite avokado perpjautas puseles nukreipdami į apačią.

Uždarykite dangtį ir laikykite konteinerį šaldytuve. Tokiu būdu, jūsų avokadas bus žalias iki 3 dienų.

Taip pat šį triuką galite naudoti, kai jūs pasigaminote gvakamolę (GUACAMOLE), pastą. Tiesiog įdėkite gvakamolę į hermetišką konteinerį, indą ir išspauskite oro burbuliukus. Tada užpilkite šiltu vandeniu. Uždarykite dangtį ir padėkite į šaldytuvą, laikymas iki 3 dienų. Prieš vartodami nusausinkite ir gerai suplakite.

Būtini (GUACAMOLE) ingredientai:

  • 2 prinokę avokadai;
  • 1-2 skilteles česnako;
  • ¼ puodelio šviežios kalendros, supjaustyta;
  • 1 Laimo;
  • ¼ puodelio vyšninių pomidorų, supjaustytų į kubelius;
  • ½ šaukštelio jūros druskos;
  • ¼ puodelio raudono svogūno, supjaustytos;
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus;
  • ½ raudonos aitrios paprikos.

Paruošimas:

Naudokite rankinį maišytuvą arba virtuvinį kombainą, kad galėtumėte pasigaminti avokado tyrę. Įdėkite česnako, Laimo ir kalendros. Tada sudėkite kitus ingredientus ir gerai sumaišykite.


Triukas, kaip apsaugoti avokadą nuo tamsėjimo, labai paprastas!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.07.2019 laikas 18:13 Receptai Orkaitėje kepta višta
Gaminame. Orkaitėje kepta višta. Prieš kepant vištą dedame į kepimo maišą arba rankovę ir rankovę užrišame. Kepame apie 1,5-2 valandos (priklausimai nuo dydžio), vidutinio karštumo orkaitėje. Likus pusei valandos iki kepimo pabaig...

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 17:31 Receptai Eklerai Su Avietėmis

Sviestą ir vandenį pakaitinti. Sumažinti ugnį ir suberti miltus. Maišyti, kol susiformuos tešla. Atvėsinti ir nuolat maišant po vieną įmušti 3 kiaušinius. Konditeriniu švirkštu formuoti eklerus ir ištepti likusio kiaušinio plak...

Skaityti daugiau

20.11.2019 laikas 15:39 Receptai Paprasti, bet ne prasti naminiai sausainiai
Gaminame. Naminiai sausainiai. Sviestą ir grietinę išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje 2-3 valandas. Orkaitę įjungiame kaisti iki 180 laipsnių. Skardą išklojame kepimo popieriumi.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.11.2024 laikas 16:43 Jaunystės paslaptys: kaip požiūris keičia mūsų amžių

Amžius — tai tik skaičius, tačiau požiūris į jį gali visiškai pakeisti mūsų gyvenimo kokybę. Dauguma žmonių susiduria su iššūkiais, kai kalbama apie senatvę, tačiau teigiamas mąstymas ir aktyvus gyvenimo būdas gali padėti išlaikyti jaunatviš...

Skaityti daugiau

23.11.2024 laikas 22:46 Lipofuscinas: senėjimo pigmentas ir kaip jį sulėtinti
Lipofuscinas – tai paslaptingas pigmentas, kuris kaupiasi mūsų organizme su amžiumi, tačiau jo poveikio sužinojimas gali padėti geriau suprasti senėjimo procesus. Nors lipofuscinas nėra žalingas, jo kaupimasis gali turėti įtakos odos senėjimui ir kit...

Skaityti daugiau

23.11.2024 laikas 19:13 Vitaminas D: svarba, šaltiniai ir trūkumo pasekmės
Vitaminas D, dažnai vadinamas „saulės vitaminu“, yra esminė maistinė medžiaga, kuri daro didžiulę įtaką mūsų sveikatai ir imuniteto funkcijai. Atėjus šaltajam metų laikotarpiui, kai saulėtų dienų sumažėja, svarbu žinoti, kaip užtikrinti pakankamą šio...

Skaityti daugiau

23.11.2024 laikas 14:40 Antarktidos paslaptis: Onikso upė teka priešingai visoms taisyklėms
Antarktidą daugeliui mūsų įsivaizduojame kaip negyvo, amžinai šalto krašto erdvę, tačiau šis žemynas slepia nuostabų gamtos fenomeną — Onikso upę. Ši unikali upė, kuri atsiranda vasarą, kai ledynai tirpsta, ne tik rodo, kaip gamta išgyvena ekstremali...

Skaityti daugiau

23.11.2024 laikas 13:42 Žemę pasiekė galinga galaktikų susidūrimo smūginė banga
Kosmosas nuolat stebina mus savo neįtikėtinomis dramomis ir paslaptimis. Neseniai astronomai atskleidė, kad galaktika NGC 7318b susidūrė su keturiomis kaimyninėmis galaktikomis Stefano kvintete, sukeldama galingą smūginę bangą. Šis fenomenas ne tik a...

Skaityti daugiau