Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 4

Citrinos žievelė gali sumažinti sąnarių skausmą. Štai kaip ją panaudoti

Nepaprasta nauda! A Peel of Lemon Can Remove Joint Pain, Here is How To Use It

Citrinos žievelė gali sumažinti sąnarių skausmą.

Sąnarių skausmas yra bendra sveikatos problema, kurią gali sukelti sužalojimai kauluose, raiščiuose ir kremzlėse aplink sąnarius.

Šiuos skausmus dažnai lydi patinimai, skausmai, silpnumas, paraudimas, karštis, judesio praradimas... Laikui bėgant, tai gali tapti nepakeliama, todėl žmonės dažnai perka komercinius vaistus ir kremus skausmui malšinti.

Tačiau, geriausias gydymo būdas yra išbandyti natūralią priemonę, kuri yra paprasta, bet veiksminga norint atsikratyti sąnarių skausmo simptomų.

Citrina - vaisius turintis didelį kiekį vitaminų ir mineralų, įskaitant A, B6, C, B1, kalcio, magnio, fosforo, kalio, pektino, bet žievelės yra turtingiausias šaltinis šių maistinių medžiagų.

Citrinos žievelės turi stiprias antiseptines ir priešuždegimines savybes, kurios mažina, malšina sąnarių skausmą ir palaiko kraujagyslių sveikatą.

Yra du būdai, kaip panaudoti citrinos žievelių gydomąsias savybes sąnarių skausmui palengvinti.

Pirma: nulupti citriną, žieveles įdėkite į stiklinį indą ir užpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, kad padengtu jas. Įdėkite kelis eukalipto lapus, uždarykite stiklainį ir palikite 2 savaites.

Tada, tiesiog panardinkite marlę į mišinį ir uždėkite ją ant skaudamos vietos ir apriškite tvarsčiu. Tai pakartokite kiekvieną vakarą prieš miegą.

Kitas, dar paprastesnis būdas - tiesiog, nutrinkite geltoną citrinos žievelę ir dėkite ant skaudamos vietos. Apriškite tvarsčiu ir palikite kelioms valandoms.

Jus nustebins citrinos žievelės poveikis jau po pirmo jos panaudojimo!

Citrinos žievelė gali sumažinti sąnarių skausmą. Štai kaip ją panaudoti

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.09.2018 laikas 13:58 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai odos alergijos gydymui

Odos alergija liaudies medicinoje, Odos alergija, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo odos alergijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai klausos gerinimo gydymui
Klausos gerinimas liaudies medicinoje, klausos gerinimas, klausa, receptai klausai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau