Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 30

Esant šioms ligoms gerti kavą privalomą!

Jis tampa praktiškai vaistu!

Esant šioms ligoms gerti kavą privalomą!

60% suaugusiųjų žmonių geria kavą. Tai sudaro vidutiniškai vienas puodelis kavos prie dieną. Be to, daugelis žmonių mano, kad kava yra labai kenksminga ir neatspindi realios naudos žmogaus organizmui.

Aišku, negalvokite, kad reikia gerti daug kavos. Tačiau niekas netgi nežino, kad gerti mažais kiekiais yra naudinga.

Paaiškėjo, kad kava kovoja su 2 tipo cukraus diabetu, taip pat su įvairių rūšių vėžiu. Kaip ten kas besakytų, tai tiesa.

Yra penkios ligos, dėl kurių būtinai vertą gerti kavą.

1. Kepenų vėžys. Jeigu tikitės pasveikti nuo jos, tikėtis neverta. Bet jei jūs gersite su puodelius kavos per dieną, tai sumažinsite cirozės atsiradimo riziką net 44%.

2. Antro tipo cukrinis diabetas. Ši liga laikoma labai rimta. Tačiau, kava pasirodė esanti tinkama priemonė šiai ligai slopinti ir prevencijos atveju. Remiantis tyrėjų atliktais tyrimais nustatyta, kad gerdami kava, galite sumažinti diabeto išsivystymo riziką. Manoma, kad kofeinas kovoja su šia problema, tačiau tai toli gražu nėra taip. Visa esmė pačioje kavoje.

3. Širdies ligoms. Skausmas širdyje gali būti žmogui mirtinas. Nors kavos nauda nėra visiškai įrodyta, galima sakyti, kad kava veiksmingai kovoja su širdies ligomis.
Viename straipsnyje buvo teigiama ir diskutuojama apie kavos privalomus širdžiai.

4. Vėžys. Tiesą sakant, moksliniai tyrimai nebaigti. Tačiau, jie teigia, kad šio gėrimo vartojimas gali teigiamai paveikti vėžio gydymo rezultatus. Bet kuriuo atveju gerti kavą yra gera mintis. Tai užkirs vėžinių ląstelių formavimuisi, tačiau nereikia pamiršti, kad tai nėra vėžio gydymas.

5. Parkinsono liga ir Alzhaimerio liga. Kaip paaiškėjo, kava padeda išvengti ligų, tokių, kaip Alzhaimerio ir Parkinsono. Po daugybės tyrimų, mokslininkai nustatė, kad jei kasdien geriate tris puodelius kavos, Alzheimerio liga sergantiems žmonėms, ypač senesnei kartai, kavos pagalba gali užkirsti kelią ligos vystymuisi. Ir jei žmonės, kurie kenčia nuo Parkinsono ligos, geria kava, tai padės sumažinti simptomus.

Esant šioms ligoms gerti kavą privalomą!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.05.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis Valgomuoju česnaku

Valgomasis česnakas liaudies medicinoje. Netradicinė medicina. Česnakas laikomas geriausia priemone nuo aterosklerozės ir mažakraujystės. Prieš miegą pamirkykite delnus šiltame vandenyje su soda, po to ant nuospaudų uždėkite ma...

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai skrandžio negalavimams gydyti
Skrandžio negalavimai liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai Skrandžio negalavimams gydyti, receptai nuo skrandžio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 12:42 Receptai – Patiekalai Varškės spurgos
Gardžių varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos. Varškės spurgos apibarstomos cukraus pudra arba apšlakstomos lydytu šokoladu. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau