Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Paranormalūs Reiškiniai » 2015 » Gegužės » 8

Reiso Nr. 914 mįslė, dingęs lėktuvas nusileido po 37 metų

1955 -ais metais dingęs lėktuvas nusileido po 37 metų. 1992 -ais metais Venesueloje nutiko nepaprastas įvykis - Karakaso oro uoste nusileido čarterinis lėktuvas DC-4 su 57 keleiviais, reiso Nr. 914, kuris 1955 -ais metais dingo, atlikdamas skrydį iš Niujorko į Majamį. Tačiau praėjo vos kelios minutės, lėktuvas-vaiduoklis vėl pakilo į orą ir dingo debesyse.

Liudininkų parodymai ir pokalbio tarp lėktuvo piloto ir valdymo bokšto įrašas nepaneigiamai įrodo, kad keistasis lėktuvas iš tiesų buvo nusileidęs.

- Oro uosto kontrolės tarnybos darbuotojų, kurie tapo šio incidento liudininkais, parodymai iš esmės sutampa, - pareiškė Venesuelos civilinės aviacijos ministro pavaduotojas Ramonas Estovaras. Pagrindiniu argumentu, kaip pasakė valdininkas, yra mažas 1955-ųjų metų kalendoriukas, kurį lėktuvo pilotas numetė ant pakilimo tako kelios sekundės prieš DC-4 pakilimą ir dingimą.

- Aš mačiau lėktuvą... Girdėjau piloto balsą. Netgi laikiau rankoje kalendoriuką, tačiau iki šiol negaliu tuo patikėti, - pasakojo Chuanas de la Korte, kuris viską aiškiai matė iš skrydžių valdymo bokšto. - Lėktuve esantys žmonės galvojo, kad dabar eina 1955-ieji metai ir jie nusileido Floridoje. Tačiau taip nebuvo. Tik vienas Dievas žino, kur jie buvo tiek metų.

De la Korte ir kiti dispečeriai pasakojo, jog suprato, kad vyksta kažkas antgamtiška, tuomet, kai prie oro uosto ėmė artėti propeleriu varomas lėktuvas, kurio nebuvo matyti radarų ekranuose.

- Mes savo akimis matėme lėktuvą, nors radare absoliučiai nieko nerodė, - pasakojo de la Korte. - Mes paprašėme pilotą prisistatyti, tačiau iš jo išgirdome klausimą: „Kur mes esame?“ Jo balsas buvo išsigandęs ir pasimetęs, tačiau šiaip taip jis pasakė, kad atlieka čarterinį reisą Nr. 914 iš Niujorko į Majamį. Lėktuvo ekipažą sudaro 4 žmonės, juo skrenda 57 keleiviai.

Po šių piloto žodžių dispečerių darbo kabinete tapo visiškai tylu. Visi buvo apstulbę. Reiso Nr. 914 paskirties punktas Majamis, kurį nuo Karakaso skiria 1800 km... Dispečeris pasakoja kas vyko toliau:

- Aš atsakiau lėktuvo pilotui: „Tai Karakasas, Venesuela... Pietų Amerika*. Po to aš paklausiau: „Ar jūs patyrėte avariją?" Atsakymo jokio nebuvo, aš paruošiau koridorių lėktuvo nusileidimui. Pats nusileidimas pavyko puikiai. Tuo metu aš jau pradėjau galvoti, kad viskas susiklostė gerai, tačiau ausinėse išgirdau lėktuvo pilotų tarpusavio pokalbį: „Dieve mano, Džimi! Kas gi čia, po velnių?“ Jie žiūrėjo į reaktyvinį lėktuvą, tarsi tai būtų koks kosminis laivas.

Kaip teigia de la Korte, lėktuvo pilotas papasakojo, kad pagal tvarkaraštį turėjo nusileisti Majamio tarptautiniame oro uoste 1955 m. liepos 2 d. 9:55 ryte.

- Po to išgirdau piloto žodžius: „Čia kažkas ne taip“. Aš kreipiausi į jį: „Kapitone, tai Karakaso tarptautinis oro uostas. Šiandien yra 1992-ųjų metų gegužės 24 diena“. Ausinėse pasigirdo piloto šūkis: „O, Dieve! “ Buvo girdėti, kaip jis pradėjo sunkiai kvėpuoti. Aš pabandžiau jį nuraminti ir pranešiau, kad prie lėktuvo jau pasiųsta antžeminė komanda.

Kaip toliau pasakojo de la Korte, kai antžeminės tarnybos komanda ir automobilis su degalais priartėjo

prie lėktuvo, pilotas sušuko per radiją: „Stokit! Nesiartinkit! Mes skrendame iš čia!

Vėliau antžeminės tarnybos darbuotojai pasakojo, kad matė prie iliuminatorių prigludusius keleivių veidus. Pilotas pravėrė savo kabinos langelį, pro jį iškišo ranką ir pamojo, kad oro uosto aptarnaujantis personalas atsitrauktų nuo lėktuvo.

- Jis mosavo kažkokiu aplanku, -pasakojo de la Korte. - Greičiausiai iš jo ir iškrito kalendoriukas, kurį mes vėliau aptikome. Pilotas įjungė variklius, lėktuvas pakilo į dangų.

Civilinės aviacijos vadovybė pasiėmė visus pokalbių tarp valdymo bokšto ir lėktuvo piloto įrašus, rastąjį kalendoriuką ir toliau vykdo šio incidento tyrimą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 14:26 Receptai – Patiekalai Skatinanti prakaitavimą arbata (ramunėlės, juoduogio šeivamedis)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai.

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:21 Receptai – Patiekalai Studentiškas kugelis (greitkugelis)

Studentiško kugelio (greitkugelio) receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 07:49 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus
Hemorojus liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus, hemorojus, hemorojo gydymas, hemorojo receptai, hemorojaus vaistažolės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau