Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 3

Žmogus, kuris sukrėtė pasaulį: «Vėžys gali būti gydomas mažiau nei per 3 minutes!» Šis žmogus tai parodė!

Atradimas! The Man Who Shook The World: “Cancer Can Be Treated In Less Than 3 Minutes!” This Man Demonstrated It!

Cancer Can Be Treated In Less Than 3 Minutes!

Pasak Gregg Braden, knygos autoriaus «Vėžio teorija» (angl. The Theory of Cancer), mūsų emocijos gali pakeisti mūsų DNR ir gydyti įvairias ligas, įskaitant vėžį.

Jis teigia, kad vėžys yra ne tik fizinė problema, bet ir emocinė ir dvasinė problema. Bradenas mano, kad mes galime, turi savybių gydyti vėžį vos per 3 minutes, keičiant mūsų mąstymo būdą.

Ši teorija buvo paskelbta žurnale «The Nature» dar 1996 metais.

Daugybė tyrimų parodė, kad mūsų mintys ir emocijos yra labai svarbūs elektromagnetiniame lauke, o jų bangos gali siekti 1 metrą nuo mūsų. Mokslininkai teigia, kad žmonės ateityje sugebės generuoti energiją, išreikšdami savo mintis. Kai įvaldysite šią techniką, jūs galėsite naudoti savo emocijas gydant ligas ir įvairias sveikatos būsenas.

Tai buvo aiškinama garsu ir vaizdu, įrašytu Kinijos ligoninėje. Jie sugebėjo sumažinti kancerogeninį naviką 2,5 kartus per 3 minutes! Galiausiai ultragarso nuskaitymas patvirtino šį procesą.

Mes galime sukurti galingą elektromagnetinį lauką, išmokę kontroliuoti savo emocijas. Tokiu būdu mes galime kontroliuoti viską, kas yra mūsų viduje ir aplink.

Manoma, kad mūsų emocijos ir jausmai yra mūsų sielos veidrodis, rodantis viską, ką mes turime.

Labai svarbu būti atsargiems, ką galvojate ir sakote, nes DNR sugeria viską. Jei norime patirti tam tikrų pokyčių, mūsų DNR taip pat turėtų pasikeisti.

Todėl sekite save, kad būtų išvengta neigiamų minčių ir emocijų, ir bandykite kuo labiau mąstyti teigiamai, nes teigiamos mintys ir emocijos gali išgydyti, bet kokią ligą ar būklę!

Žmogus, kuris sukrėtė pasaulį: «Vėžys gali būti gydomas mažiau nei per 3 minutes!»

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 20:11 Receptai – Patiekalai Abrikosų pyragas. Labai skanus ir paprastas receptas
Man šis pyragas vasarą išsigelbėjimas, minimalus laikas paruošimui. Receptas yra labai, išsisaugokite pas save! Aš gaminau su braškėmis, avietėmis, obuoliais, slyvomis, abrikosais, šokoladu ir aguonomis. Apskritai, fantazijai nė...

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:43 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai miežio gydymui
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Miežis liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai miežio gydymui, receptai nuo miežio, miežio gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradi...

Skaityti daugiau

05.08.2019 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Varškėčiai be kiaušinių receptas
Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
01.05.2024 laikas 18:24 3 Zodiako ženklai, kurių širdys tyriausios
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsisk...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:12 Trys priežastys, kodėl vyrai anksčiau ar vėliau meta net geras moteris

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 17:45 Europos Parlamentas patvirtino griežtus operacijų grynaisiais pinigais apribojimus
Breyeris nurodo, kad prireikus kriptovaliutą jau galima atsekti, nes ji veikia per blokų grandinės tarpusavio kompiuterių tinklą. Jis priduria, kad teisėsaugos institucijos jau veiksmingai susekė ir sugavo nusikaltėlius, vykdančius finansinius nusika...

Skaityti daugiau