- 16.07.2018
- 5.0 Reitingas
- 3264 Peržiūrų
- Komentarai
Kraujagysles valantį ir antsvorį mažinti padedantį grikių kisielių paruošti nėra sunku. Išvirti kisielių prireiks grikių miltų ir vandens. Jei neturite grikių miltų, galite panaudoti grikių kruopas, kurias sumalkite kavamale.
Pasak specialistų, naudingiausias yra ne rusvųjų, pakepintų, o žalių grikių kisielius, nes šis kisielius yra „gyvas". Tiesa, ne visų žalių grikių kisielius yra „gyvas". Pirma reikia patikrinti jų kokybę ir pabandyti sudaiginti.
• 3-4 valgomuosius šaukštus grikių miltų kruopščiai išmaišykite 1 stiklinėje vandens. Puode užvirkite 1 litrą vandens. Kai vanduo užvirs, plona srovele supilkite 1 stiklinėje vandens išmaišytus grikių miltus. Nuolat maišydami, kisielių ant silpnos ugnies virkite kelias minutes. Užgesinę ugnį, leiskite kisieliui atvėsti.
DĖMESIO! Kisieliaus nereikia ilgai virti; kuo trumpiau jį virsite, tuo gėrimas bus naudingesnis. Taip išvirto grikių kisieliaus pakaks kelioms dienoms. Jei norite, kisielių galite paskaninti 1 arbatiniu šaukšteliu skysto medaus.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau