Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 17

Neįtikėtina! Štai kodėl verta tai daryti kiekvieną vakarą prieš miegą!

Pėdų masažas namuose. Jau kitą dieną pajusite nuostabius rezultatus! This Is Why You Need To Put Essential Oils On The Bottom Of Your Feet Every Night Before Bed

Neįtikėtina! Štai kodėl verta tai daryti kiekvieną vakarą prieš miegą!

Kojos - ideali kūno vieta tepti aliejų. Ši praktika tampa vis populiaresnė, nes refleksologija - viena iš pagrindinių eterinių aliejų naudojimo priežasčių kojoms.

Tai turėtumėte išbandyti. Kodėl mes eidami miegoti turėtume tepti eterinį aliejų ant kojų ir ne tik?

Jei tepate aliejų ant apatinės pėdos dalies, aliejus pasieks kiekvieną kūno ląstelę per 20 minučių. Taip yra todėl, kad poros ant kojų pėdų yra storesnės, jos veikia kaip šiaudai, greitai įtraukiant junginius į kraują!

Kojų pėdos ir delnai yra vienintelės mūsų kūno dalys, kurios negamina riebalinių liaukų, todėl aliejus gali greitai įsigerti į kūną. Įsitikinkite, kad aliejus netepamas ant drėgnų kojų ar rankų. Labai svarbu jas išdžiovinti.

Yra žinoma, kad kiekviena nervų linija mūsų kūne baigiasi kojose. Moksliškai įrodyta, kad kiekvienoje kojoje yra 7200 nervų galūnių. Remiantis refleksologija, nykštys yra susijęs su smegenimis ir galva. Kiti du pirštai susiję su akimis, o kiti du pirštai su ausimis. Trečdalis viršutinės pagalvėlės - su plaučiais, o viduryje - su mūsų virškinimu ir skrandžiu. Kaip matote, mūsų kojos atspindi visą mūsų kūną, todėl nenuostabu, kad aliejus būstų naudojamas kojoms!

Reflexology

рефлексология

Naudojamas tokių aliejų, kaip kokoso, migdolų, alyvuogių, padidina saugumą dėl odos sudirginimo ir jautrumo rizikos. Kadangi pėdos yra mažiau jautrios galite naudoti ir eterinius aliejus, netgi čiobrelių (oregano) ir citrusinius aliejus nemaišant su kitais aliejais.

Kai jūs naudosite aliejų tepdami ant kojų pėdų, naudojamas aliejus pateks tiesiai į kraują, nepatekęs į kepenis. Tai reiškia, kad aliejus nesikaups kepenyse.

Kodėl apie tai kalbu? Tiesiog, prieš miegą ar esant labai pavargus, užtepkite aliejaus ant kojų pėdų, o dar geriau po vonios, palaukus kol nudžiūs pėdos patepkite aliejumi, tai padės jums atsipalaiduoti ir atstatyti jėgas. Lengvas pėdų masažas su eteriniais aliejais turės teigiamą poveikį visai organų sistemai. Padės jūsų organizmui pailsėti per naktį.

Kitą dieną pasijusite daug geriau ir kupini energijos!

Pabandykite jau šį vakarą tai padaryti, o jeigu pasijusite ryte žvalesni, prisiminkite, kas padėjo....

Neįtikėtina! Štai kodėl verta tai daryti kiekvieną vakarą prieš miegą!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.11.2017 laikas 10:46 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (liepžiedžiai, mėtos)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: liepos žiedai, mėta, šeivamedžio juodugio žiedų, vanduo.

Skaityti daugiau

25.03.2018 laikas 17:13 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais

Receptai su juoduoju serbentu. Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais. Juodasis serbentas liaudies medicinoje, juodaisiais serbentais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

...

Skaityti daugiau

18.07.2019 laikas 15:17 Receptai – Patiekalai Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau