Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Liaudies medicina, Sveikata » 2017 » Spalio » 14

Pašalinkite druską badaudami

Mano badavimo patirtis didžiulė – 50 metų, ir aš nustačiau, kad keturias dienas badaujant druska yra pašalinama iš organizmo. Padarius šlapimo tyrimą tai tampa akivaizdu. Badaukite 4 dienas, gerdami tik distiliuotą vandenį. Per šias 4 dienas, be distiliuoto vandens, daugiau nieko į jūsų organizmą neturi patekti. Kiekvieną rytą į buteliuką įpilkite pirmą šlapimo porciją ir pastatykite dviem trims savaitėms vėsioje vietoje, paskui pažvelkite į ją prieš saulės šviesą. Ant butelio dugno kartu su kitomis iš organizmo pašalintomis medžiagomis jūs pamatysite ir koncentruotą natrio chloridą. Iš organizmo pasišalinus druskai pajusite, kaip lengvai dirba jūsų inkstai, kokia natūraliai drėgna burna ir pranykęs anksčiau jus kamavęs troškulys.

Pašalinkite druską badaudami

Atkreipkite dėmesį į savo odą, raumenis ir į tai, kaip suliesėjo, pajaunėjo visas kūnas. Skysčio pripildyti kūno kauburėliai išnyko, kūno formos atgavo pirmykštį pavidalą ir jūs vėl matote natūralią savo išvaizdą.

Pirmoji medžiaga, kuri badavimo metu pasišalina iš organizmo – tai druska, sukelianti nutukimą. Jums sunku bus patikėti, kad badavimo metu įvyksta tokių stulbinančių pokyčių. Galinga gyvybinė energija, kuri paprastai naudojama maistui perdirbti, badaujant iš mūsų organizmo ir jo ląstelių išimtinai šalina susikaupusias atliekas ir nuodus. Taip atsinaujina kiekviena mūsų organizmo ląstelė.

Keturias dienas išlaikę organizmą be druskos, pasistenkite ir toliau jos nevartoti, nors tai ir sunku įvykdyti, nes visuose perkamuose produktuose jos apstu. Organizmą gerai išvalo ir kiekvieną savaitę atliekamas 24–36 valandų badavimas.

Aš daug keliavau po visą pasaulį, skaitydamas paskaitas ir atlikdamas tyrimus, tad man anaiptol nebuvo lengva išvengti sūraus maisto. Nors restoranuose, laivuose, lėktuvuose, traukiniuose atkakliai prašydavau bedruskio valgio, tačiau 24–36 valandas per savaitę turėdavau badauti, kad pašalinčiau vis dėlto į savo organizmą patekusią neorganinę druską. O sąmoningai aš niekuomet į savo maistą nededu druskos. Nėra tokios druskos, kuri būtų vartojama Brego namuose! Čia įprasta maistą skaninti įvairiomis žolelėmis, česnaku, tai yra tikrais natūraliais prieskoniais. Jie maistui teikia pikantiškumo.

Badaudami ir nevartodami druskos jūs greit pajusite ženkliai pagerėjusią savijautą ir išvaizdą, o burnoje visuomet išlaikysite gerą skonį. Pastebėsite ir kitų gerų pokyčių.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.08.2019 laikas 17:38 Receptai Tinginiai virtinukai su varške
Tačiau kai po ranka yra receptai „Greiti patiekalai“, galima greitai pagaminti skanių patiekalų visai šeimai. Mes parengėme jums šį „Virtinukų-tinginių“ receptą. Beje, vaikai dažniausiai juos labai mėgsta!

Skaityti daugiau

30.08.2019 laikas 19:39 Receptai Vyniotinis „Napoleonas“. Skanesnio ir greitesnio nieko nebandžiau

Labai patariu pasigaminti! Pabandykite pasigaminti tortą „Napoleonas“ – nepasigailėsite! Šis skanus pyragas susideda tik iš 3 ingredientų. Skanus, švelnus ir tiesiog tirpsta burnoje.

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 20:38 Receptai Varškės keksas prie arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame. Masę sudedame į kepimo fo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
21.11.2024 laikas 08:16 Varnalėšų lapai: nauda, vartojimas ir atsargumo priemonės
Varnalėšos yra gerai žinomos dėl savo šaknų gydomųjų savybių, tačiau daugelis žmonių nežino, kad ir varnalėšų lapai gali pasiūlyti daugybę naudos sveikatai. Šiame straipsnyje išnagrinėsime, kaip šie lapai gali prisidėti prie jūsų gerovės, jų teikiama...

Skaityti daugiau

21.11.2024 laikas 08:00 Žemas kraujospūdis (hipotenzija): priežastys, simptomai ir gydymas
Žemas kraujospūdis, arba hipotenzija, dažnai yra ignoruojama sveikatos problema, tačiau ji gali turėti rimtų pasekmių. Nors dauguma žmonių žino apie aukšto kraujospūdžio pavojus, apie žemą kraujospūdį žinoma gerokai mažiau. Šiame straipsnyje išnagrin...

Skaityti daugiau

21.11.2024 laikas 07:44 Kaip greitai užmigti po naktinio prabudimo: patarimai
Naktinis prabudimas gali būti nemalonus ir varginantis, ypač jei po to sunkiai užmigsite. Daugelis žmonių patiria šią problemą, tačiau yra efektyvių būdų, kaip greitai ir neskausmingai grįžti į miegą. Gydytojas Michfelis Bruce'as pristato paprastus, ...

Skaityti daugiau

20.11.2024 laikas 21:36 Neįsižeiskite ant vaikų: tylos reikšmė ir tėvų palaikymas
Šiuolaikiniame pasaulyje, kai vaikai dažnai užimti savo reikalais, tėvams gali kilti klausimų, kodėl jų vaikai nebekontaktuoja taip dažnai, kaip anksčiau. Tačiau tylos užkulisiuose gali slypėti ne abejingumas, o gili emocinė dinamika. Šiame straipsny...

Skaityti daugiau

20.11.2024 laikas 13:57 Česnako nauda ir žala širdies sveikatai: kokias savybes žinoti?
Širdies ir kraujagyslių ligos išlieka viena iš pagrindinių suaugusiųjų mirties priežasčių, ypač Jungtinėse Amerikos Valstijose. Rūpindamiesi savo širdies sveikata, galime pasiekti puikių rezultatų, pasitelkdami ne tik subalansuotą mitybą ir fizinį ak...

Skaityti daugiau