Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paslapčių ir Žinių Pasaulis » Liaudies medicina, Sveikata » 2017 » Spalio » 14

Pašalinkite druską badaudami

Mano badavimo patirtis didžiulė – 50 metų, ir aš nustačiau, kad keturias dienas badaujant druska yra pašalinama iš organizmo. Padarius šlapimo tyrimą tai tampa akivaizdu. Badaukite 4 dienas, gerdami tik distiliuotą vandenį. Per šias 4 dienas, be distiliuoto vandens, daugiau nieko į jūsų organizmą neturi patekti. Kiekvieną rytą į buteliuką įpilkite pirmą šlapimo porciją ir pastatykite dviem trims savaitėms vėsioje vietoje, paskui pažvelkite į ją prieš saulės šviesą. Ant butelio dugno kartu su kitomis iš organizmo pašalintomis medžiagomis jūs pamatysite ir koncentruotą natrio chloridą. Iš organizmo pasišalinus druskai pajusite, kaip lengvai dirba jūsų inkstai, kokia natūraliai drėgna burna ir pranykęs anksčiau jus kamavęs troškulys.

Pašalinkite druską badaudami

Atkreipkite dėmesį į savo odą, raumenis ir į tai, kaip suliesėjo, pajaunėjo visas kūnas. Skysčio pripildyti kūno kauburėliai išnyko, kūno formos atgavo pirmykštį pavidalą ir jūs vėl matote natūralią savo išvaizdą.

Pirmoji medžiaga, kuri badavimo metu pasišalina iš organizmo – tai druska, sukelianti nutukimą. Jums sunku bus patikėti, kad badavimo metu įvyksta tokių stulbinančių pokyčių. Galinga gyvybinė energija, kuri paprastai naudojama maistui perdirbti, badaujant iš mūsų organizmo ir jo ląstelių išimtinai šalina susikaupusias atliekas ir nuodus. Taip atsinaujina kiekviena mūsų organizmo ląstelė.

Keturias dienas išlaikę organizmą be druskos, pasistenkite ir toliau jos nevartoti, nors tai ir sunku įvykdyti, nes visuose perkamuose produktuose jos apstu. Organizmą gerai išvalo ir kiekvieną savaitę atliekamas 24–36 valandų badavimas.

Aš daug keliavau po visą pasaulį, skaitydamas paskaitas ir atlikdamas tyrimus, tad man anaiptol nebuvo lengva išvengti sūraus maisto. Nors restoranuose, laivuose, lėktuvuose, traukiniuose atkakliai prašydavau bedruskio valgio, tačiau 24–36 valandas per savaitę turėdavau badauti, kad pašalinčiau vis dėlto į savo organizmą patekusią neorganinę druską. O sąmoningai aš niekuomet į savo maistą nededu druskos. Nėra tokios druskos, kuri būtų vartojama Brego namuose! Čia įprasta maistą skaninti įvairiomis žolelėmis, česnaku, tai yra tikrais natūraliais prieskoniais. Jie maistui teikia pikantiškumo.

Badaudami ir nevartodami druskos jūs greit pajusite ženkliai pagerėjusią savijautą ir išvaizdą, o burnoje visuomet išlaikysite gerą skonį. Pastebėsite ir kitų gerų pokyčių.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
2020-11-02 laikas 08:09 Receptai Kaip pasigaminti varškės plokštainį su moliūgų gabaliukais?

Moliūgą nuvalykite, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. arba iki kol suminkštės. Juos sumeskite į sandarų indą. Iš vandens ir cukraus išvirkite sirupą. Pagardinkite prieskoniais, a...

Skaityti daugiau

2020-01-30 laikas 09:01 Receptai Purūs Morkų Blyneliai
Dybenyje sumaišykite miltus, cukrų, druską, cinamoną, maltą muskatą ir kepimo miltelius. Į pasukas supilkite tirpintą sviestą, įmuškite du kiaušinius, išmaišykite ir viską supilkite į jau paruoštą miltų mišinį. Sudėkite smulkiai t...

Skaityti daugiau

2020-07-19 laikas 16:57 Receptai Braziliškos bandelės su sūriu
Puikiam užkandžiui – braziliškos bandelės su sūriu (video). Į virimo puodą pilkite pieną, aliejų ir kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį skystį pilkite į dubenį su miltais ir druska, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Į ruošiamą m...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
2025-09-12 laikas 09:21 Iš psichiatrijos skyriaus išleistas turkų paauglys Prancūzijoje peiliu subadė savo buvusios mokyklos mokytoją ir mokinį
18-metis turkų kilmės buvęs mokinys trečiadienio popietę dūrė mokytojui ir mokiniui Campus Vert d’Azur vidurinėje mokykloje Antibes mieste, pietų Prancūzijoje, nepaisydamas to, kad buvo įtrauktas į nacionalinio saugumo stebėjimo sąrašą ir anksčiau bu...

Skaityti daugiau

2025-09-12 laikas 09:14 Vokietija: vyras ir žmona Mohammad ir Israa sumušė Berlyno bilietų kontrolierių, kol jis apako viena akimi
Vokietijos valstybės tarnautojai, tokie kaip policijos pareigūnai ir ugniagesiai, Berlyno sostinėje nuolat patiria grėsmę, tačiau net ir atrodytų nekenksmingos pareigos, pavyzdžiui, bilietų tikrintojo, taip pat gali būti susijusios su smurtu....

Skaityti daugiau

2025-09-12 laikas 09:08 Vokietija: 15-metis sirietis viešame baseine tariamai išprievartavo 12-metę mergaitę
Vokietijoje valdžios institucijos susiduria su spaudimu dėl bylos, kuri buvo paviešinta tik praėjus trims savaitėms po pirminio incidento. Ji susijusi su 15-mečiu siru, kuris yra tiriamas dėl įtariamo 12-metės mergaitės išprievartavimo viešojo basein...

Skaityti daugiau

2025-09-11 laikas 19:15 Kodėl moterys nori keisti vyrus ir kaip tai daryti teisingai
Ar kada pagalvojote, kodėl santykiuose dažnai kyla noras „pataisyti“ savo partnerį? Beveik kiekviena moteris bent kartą yra pagalvojusi, kad jos partneris galėtų būti „geresnis“ – sveikesnis, tvarkingesnis, romantiškesnis ar tiesiog „kitoks“. Tačiau ...

Skaityti daugiau

2025-09-11 laikas 19:04 Meilė, kuri sensta, bet nemiršta: kaip išlaikyti santykius ir laisvę
Meilė yra kelionė, pilna pakilimų ir nuosmukių. Kartais ji atrodo kaip naujas, blizgantis automobilis – pilnas galimybių, jaudulio ir nežinomybės. Tačiau laikui bėgant, kaip ir bet kuris daiktas, meilė keičiasi, „pasensta“. Bet ar tai reiškia, kad ji...

Skaityti daugiau