- 12.10.2019
- 3.5 Reitingas
- 3213 Peržiūros
- Komentarai
Nė viena užstalė neapsieina be skanios silkės. Ji mėgstama valgyti tiek atskirai, tiek ir mišrainėse. Žinomiausias ir labai populiarus patiekalas – silkė pataluose. Žuvytė ši labai skani, bet kaip ir bet kurią žuvį, ją pirmiausia reikia nuvalyti. Peržiūrėję filmuką, sužinosite, kaip greitai ir be vargo nuvalyti silkę.
Žinoma, galima nusipirkti išdarinėtų silkių filė ir patiems nevargti, tačiau namuose paruošta šviežia silkė su galva bus nepalyginamai skanesnė. Dėl to skonio verta pavargti.
Žuvies filė be kaulų per porą minučių
Pirmiausia pasiruoškite patogią darbo vietą, kad būtų patogu darinėti silkę. Ant pjaustymo lentos uždėkite maistinę plėvelę. Kai baigsite darinėti silkę, nereiks plauti lentos nuo įkyraus silkės kvapo.
Dabar silkę galima supjaustyti dailiais gabalėliais. Galite tiesiog taip patiekti į stalą, ar pagaminti silkę po patalais.
Filmuke jūs pamatysite būdą, kaip greitai išdarinėti silkę.
Dar vienas būdas:
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau