Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » 2019 » Spalio » 12

Patarimai, Kaip Greitai Nuvalyti (Išdarinėti) Silkę

Nė viena užstalė neapsieina be skanios silkės. Ji mėgstama valgyti tiek atskirai, tiek ir mišrainėse. Žinomiausias ir labai populiarus patiekalas – silkė pataluose. Žuvytė ši labai skani, bet kaip ir bet kurią žuvį, ją pirmiausia reikia nuvalyti. Peržiūrėję filmuką, sužinosite, kaip greitai ir be vargo nuvalyti silkę.

Žinoma, galima nusipirkti išdarinėtų silkių filė ir patiems nevargti, tačiau namuose paruošta šviežia silkė su galva bus nepalyginamai skanesnė. Dėl to skonio verta pavargti.

Žuvies filė be kaulų per porą minučių

Pirmiausia pasiruoškite patogią darbo vietą, kad būtų patogu darinėti silkę. Ant pjaustymo lentos uždėkite maistinę plėvelę. Kai baigsite darinėti silkę, nereiks plauti lentos nuo įkyraus silkės kvapo.

Dabar silkę galima supjaustyti dailiais gabalėliais. Galite tiesiog taip patiekti į stalą, ar pagaminti silkę po patalais.

Filmuke jūs pamatysite būdą, kaip greitai išdarinėti silkę.

Dar vienas būdas:

Reklama:
Įvertink šį straipsnį Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį.

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar