Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 30

Bananai vietoj vaistų! 7 atvejai, kai geriau valgyti vaisius nei tabletes!

Tabletės mūsų gyvenime atlieka svarbų vaidmenį ir mes prie jų esame pripratę, nes tai greitas būdas numalšinti skausmą, tačiau pašalinkime ir pakeiskime jas bananais.

Bananai vietoj vaistų!

Bananai yra vaisiai, kurie turi įtraukiami į žmogaus dietą kiekvieną dieną. Juose yra gausu sočiųjų natūralių cukrų ir daug skaidulų, kurie mūsų organizmui suteikia energijos. Nepaisant kalorijų kiekio, buvo įrodyta, kad bananai padeda susidoroti su daugybe problemų.

Jei tuo netikite - pabandykite pabandykite pavalgyti bananus ir tuoj pasijusite daug geriau. Bananai yra mėgstamas žmonių vaisius. Tačiau dauguma žmonių nežino, kad bananai gali apkeisti tabletes.

Hipertenzija. Daugelis žmonių, sergančiu hipertenzija, neturi pakankamai kalio. Priešingai, druskos jų kūne yra daug, o kalis jungiasi su druskomis ir pašalina jį iš kūno. Taigi valgykite bananus, kuris yra turtingas kaliu ir sumažinkite kraujospūdį.

Streso mažinimas. Bananai laikomi geriausiu "prieš stresą" vaisiu. Jame yra būtinų vitaminų ir mikroelementų, kurie veikia metabolizmą, kuris yra susijęs su streso organizme mažinimu.

Gerina regėjimą. Bananuose yra vitamino A, kuris labai svarbus akių sveikatai. Mūsų organizmui reikia tam tikro vitamino A kiekio per dieną, kuris sumažintu aktinio aklumo atsiradimo pavojų. Moterims kiekvieną dieną reikia 700 mikrogramų, o vyrams - apie 900.

Vidurių užkietėjimas ir vidurių pūtimas. Bananuose yra tokios medžiagos, kaip pektino, kuris yra atsakingas už sunkiųjų metalų ir kitų toksinų pašalinimą iš organizmo. Bananai yra puikus probiotikas, kuris skatina virškinimo procesą. Jie taip pat mažina dujų susidarymą ir veikia, kaip lengvas natūralus „vidurių laisvintojas.

Pagalba PMS. Bananuose yra vitamino B6, kuris teigiamai veikia cukraus kiekį, kuris padeda sumažinti neigiamus PMS simptomus. Šis vitaminas padeda išsipūtus pilvui ir mažina nuotaikos pasikeitimus.

Depresija. Bananuose yra triptofano, kuris padidina hormono serotonino gamybą. Nors bananai nepadės susidoroti su rimtu ilgesiu, valgydami du vaisius per dieną, jūs atsikratysite lengvo liūdesio.

Svorio kritimas. Bananai yra skanūs, gali būti panaudojami bet kurioje dietoje.  Bananuose yra gausu vandens tirpios ląstelienos. Kai ląsteliena patenka į virškinimo traktą, jie sugeria vandenį ir sulėtina virškinimą, o tai reiškia, kad jūs jausitės sotesni ilgesnį laiką.

Bananai vietoj vaistų! 7 atvejai, kai geriau valgyti vaisius nei tabletes!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.08.2018 laikas 11:49 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo slogos

Sloga liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo slogos, receptai nuo slogos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, slogos gydymas, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 20:03 Receptai – Patiekalai Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų!
Pabandykite pasigaminti patys! Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų! Skanaus!

Skaityti daugiau

12.12.2018 laikas 09:52 Receptai – Patiekalai Kokie augalai vartotini menopauzės metu?

Klausimas. Kokius augalus, turinčius fitoestrogenų, patariama gerti menopauzės metu? Ar tiesa, kad tam visai netinka nakvišų aliejus? Roma, 56 m.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau