Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Hipotezės » 2017 » Rugsėjo » 18

Žmonės mato buvusius ar busimus įvykius

Ar galima pamatyti tai, kas vyko tolimoje praeityje arba vyks ateityje? Arba tai, kas dabartiniu metu vyksta toli nuo mūsų? Nors tai atrodo keista, tačiau tokių atvejų yra tikrai ne vienas, o jų dalyviais būna ne kokie nors pagarsėję pranašautojai, o eiliniai ir niekuo neišsiskiriantys žmonės. Daugelis jų yra įsitikinę, kad jiems pavyko pažvelgti į kitą matavimą...

Žmonės mato buvusius ar busimus įvykius

1973 m. gegužės 29 d. mokytoja iš Anglijos Ana May apsilankė archeologinių kasinėjimų vietoje. Po kiek laiko ji nusiavė batelius, nes vaikščioti su aukštakulniais tarp akmenų tikrai nebuvo patogu. Vos tik Ana basomis kojomis žengė į kasinėjimų sklypą, jai aptemo akyse, o netrukus ji pamatė, kad aplink ją stovi olos, o netoliese vaikšto kailiais apsirengę žmonės. Jie rideno didelius akmenis... Kai prie kasinėjimų sklypo priartėjo turistų grupė, reginys išnyko...

Ponia Tarel-Klark iš Surėjaus (Anglija) vieną dieną važiavo dviračiu plentu į bažnyčią. Staiga plentas išnyko, moteris pamatė, kad ji yra lygiame lauke, o netoliese matėsi senoviniais rūbais apsirengusios vienuolės. Po kurio laiko regėjimas išnyko, moteris vėl atsidūrė ant plento. Praėjus mėnesiui po šio keisto nutikimo Tarel-Klark buvo bažnyčioje. Ji staiga pamatė, kad pastatas iš vidaus pasikeitė ir atrodė toks, koks jis, ko gero, buvo prieš keletą amžių - tai buvo senovinis statinys.

Nelabai seniai keistas įvykis įvyko Peru. Pas gydytoją Raulį Riosą Senteną apsilankė moteris, serganti hemiplegija -jai buvo visiškai paralyžuota kairė kūno pusė. Moteris pasakojo, kad tai nutiko po to, kai su draugais nukeliavo į Markavasį - netoli Peru sostinės Limos Anduose esantį miestelį. Jis garsus tuo, kad šalia jo yra taip vadinamas „akmeninis miškas“ - natūralios skulptūros. Daugelis jų primena įvairias būtybes, taip pat ir žmones. Moteris gydytojui Sentenui papasakojo, kad visa kompanija į mišką išėjo vėlai vakare, norėdama patirti dar aštresnius įspūdžius. Netikėtai jie pamatė fakelais apšviestą urvą, kurio viduje šoko kažkokie žmonės. Keliautojai priėjo arčiau ir pamatė, kad šie žmonės apsirengę senoviniais rūbais. Moteris staiga pajuto, kad kažkokia nežinoma jėga ją ėmė traukti į urvą. Kai ji jau viena koja žengė į urvą, draugė ją sugriebė ir nutempė tolyn.

Vėliau paaiškėjo, kad moteris nebevaldo kairiosios kūno pusės. Įdomu tai, kad tyrimai nerodė jokių paralyžiaus priežasčių. Gydytojas Sentenas mano, kad moters nervų sistemą paveikė laiko postūmis.

Kai kurie žmonės mato reginius iš ateities. Tai dažniausiai susiję su įvairiomis tragedijomis ar katastrofomis.

2004-ais metais britų pora, kuri planavo netrukus susituokti, poilsiavo Indonezijoje. Vieną dieną vaikinas ir mergina vaikščiojo netoliese Kvala Kešnėjaus ir užsuko į barą. Jie abu buvo nusiavę avalynę. Staiga jaunuolis kojose pajuto tarsi kažkokį „elektros išlydį“ ir pamatė, kaip didžiulė banga pasiglemžia tūkstančius žmonių... Kitą dieną Indonezijos pakrantę nusiaubė milžiniškas cunamis. Banga žmones nunešė į jūrą kaip tik toje vietoje, kurią jaunuolis matė savo regėjime...

Egzistuoja taip vadinamas psichometrijos fenomenas, kai regėjimus sukelia tam tikras daiktas, susijęs su situacija.

1930-ais metais Naujojo Džersio (JAV) gyventoja Merė Frank ant takelio netoliese namų pamatė širdies formos akmenuką. Pakėlusi jį, moteris pajuto tarsi elektros smūgį... Netikėtai ji priešais save gana aiškiai pamatė maždaug 7-8 metų amžiaus kaimynų berniuką. Tik regėjime berniukas buvo nebegyvas, jo kūnas buvo pridengtas lapais ir žemėmis. Merę apėmė nerimas, nes ji prisiminė, kad panašius regėjimus matė vaikystėje, ir matyta informacija visada pasitvirtindavo.

Siek tiek padvejojusi ji nusprendė nueiti pas kaimynę misis Kein ir parodyti jai radinį. Ši irgi atpažino akmenuką, su kuriuo dažnai žaisdavo jos sūnus. Pasirodo, berniukas su draugais neseniai kažkur išėjo ir dar negrįžo. Berniuko kūnas buvo aptiktas po dviejų dienų.

Praėjusio amžiaus 8-ame dešimtmetyje viename Maskvos bute buvo sušaudyta žinomo kriminalinio autoriteto iš Vidurinės Azijos šeima. Kriminalistams pavyko surasti tik vieną šovinio tūtelę, pariedėjusią po lova. Daugiau nebuvo jokių pėdsakų, jokių pirštų antspaudų. Prokuratūros darbuotojai kreipėsi į televizijos diktorių Viktorą Balašovą, kuris turėjo ekstrasenso sugebėjimų ir jau buvo padėjęs išnarplioti ne vieną nusikaltimą. Vyras paėmė šovinio tūtelę į rankas ir sugebėjo ne tik papasakoti apie dviejų žudikų išvaizdą, bet ir pasakė, kur jie slepiasi. Nusikaltėlius pavyko sulaikyti.

Kaip atsiranda šie regėjimai? Anomalių reiškinių specialistai mano, kad kai kuriais atvejais tai gali būti susiję su buvimu zonose, turinčiose ypatingą energetiką - taip vadinamuose „perėjimo taškuose“ arba vietose, susijusiose su kažkokiais ryškiais įvykiais, dažniausiai dramatiškais. Daiktai taip pat gali perduoti informaciją apie žmones ir objektus. Savaime suprantama, labai didelį vaidmenį vaidina „kontaktuotojo“ sugebėjimas priimti šią informaciją.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2019 laikas 20:15 Receptai – Patiekalai Mėgstamiausios bandelės prie arbatos! Tešla be kiaušinių
Minkštos, purios ir skanios varškės bandelės! Tešla be kiaušinių. Būtinai pasigaminkite, jums patiks! Net merginos jas valgo su malonumu!

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:02 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gastrito

Gastritas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo gastrito, gastritas, gastrito gydymas, gastrito receptai, vaistažolės gastritui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 14:37 Receptai – Patiekalai Maitinamoji ir drėkinamoji kaukė su medumi
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Medus , Trynius, Aliejus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau